Olet täällä

Katso kuvat ensimmäisestä Savilahden kampusalueen liikeideakilpailusta

Savilahden kampusalueen ensimmäisessä liikeideakilpailussa rahapalkinnoista kilpaili kuusi uutta ja erilaista liikeideaa. Potin jakoivat tällä kertaa neljä tiimiä: TOS-LAB, 3HUE, Pelvic Fysio ja RestaPoint.

– Päädyimme siihen, että kuudesta tiimistä neljä palkittiin 1000 eurolla. Ja kaikki saivat saman arvoisen palkinnon eli yhtä voittajaa ei ollut, tuomaristossa istunut Savonian koulutusvastuujohtaja Kaija Sääski kertoo.

TOS-LAB on viljelijöille tarjottava siemenen laatuominaisuuksia analysoiva palvelu, 3HUE tarjoaa sisustussuunnittelua verkossa, Pelvic Fysio naisten lantionpohjalihasten fysioterapiaa ja RestaPoint on kehittänyt pienten ravintoloiden bonusjärjestelmää.

Kaikki voittajatiimit olivat Savoniasta. Kilpailun toinen kierros on syksyllä 2018.

– Toiselle kierrokselle rahoitusta voivat hakea myös uudet ryhmät uusilla ideoilla, Sääski rohkaisee.

Tietolaatikko:

Savonia-ammattikorkeakoulu vastaa Kuopiossa järjestettävästä DraftProgram -liikeideakilpailusta.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston, Savon ammattiopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa. Kilpailu on tarkoitettu kaikille näiden oppilaitosten opiskelijoille ja henkilöstölle.

 Tavoitteena kehittää ja tukea yrittäjyyttä sekä yhdistää Kuopion Savilahden kampuksella toimivia oppilaitoksia (Savonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, Savon ammattiopisto).

Draft-ohjelman kautta voi saada rahoitusta innovatiivisen liikeidean testaamiseen. Draft Program on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston syksystä 2012 ylläpitämä konsepti, jota testattiin Kuopiossa ensimmäistä kertaa.

Sponsoreina toimivat Handelsbanken ja LähiTapiola.

Lisätietoa liikeideakilpailusta

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube