Olet täällä

Asiantuntijavaihto Savoniassa

Kansainvälistyvä Savonia tarvitsee osaajia, joiden asiantuntijuutta täydentää monipuolinen kansainvälinen erikoisosaaminen. Savonian opettajat ja henkilökunta ovat käyttäneet ja käyttävät mahdollisuutta asiantuntijavaihtoon eri ohjelmien puitteissa. Ulkomailla perehdytään opetukseen, opetuksen hallintoon, tutkimus- ja kehittämistoimintaan, elinkeinoelämään tai tukipalveluiden toimintaan. Kansainvälinen kanssakäyminen on tiivistänyt yhteistyöverkostoja. Tavoitteena on oman asiantuntijuuden lisääminen, asiantuntemuksen jakaminen sekä yhteistyöneuvottelut opetuksen ja tutkimuksen sekä kehittämishankkeiden toteuttamiseksi.

Savonialla on yhteistyöverkostoja Pohjoismaissa, EU-maissa, Venäjällä, Ukrainassa, Afrikassa ja Kiinassa. Verkostojen toimintaan saadaan tukea mm. Erasmus-, NordPlus-, Tempus-, North-South-South- ja First-ohjelmien kautta

Lisätiedot

Marina Malinen
Kansainvälisen toiminnan suunnittelija
puh. +358 44 785 5065

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube