Olet täällä

Kansainvälisyys Savoniassa

Kansainvälisyys on osa ammattikorkeakoulun toimintaa, ja sen myötä Savonialla on merkittävä rooli alueen ja elinkeinoelämän kansainvälistymisen ja kansainvälisen osaamisen vahvistajana. Savonialla on ulkomaisia korkeakoulukumppaneita yli 30 maassa, ja aktiivinen opiskelija- ja asiantuntijavaihto on ammattikorkeakoulun arkipäivää, kuten myös kansainvälisissä korkeakoulujen yhteistyöprojekteissa toimiminen. Englanninkielisissä koulutusohjelmissa Savoniassa on kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita jopa 20 maasta.

Yhteistyö ulottuu Pohjoismaiden ja EU-maiden lisäksi Venäjälle, Aasiaan, Yhdysvaltoihin sekä Afrikkaan. Olemme mukana mm. ERASMUS+-, FIRST+-, NORDPLUS- ja NORTH2NORTH-ohjelmissa.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube