Olet täällä

Kampuskaupungit

Kuopion alue on uniikki yhdistelmä onnellisia ihmisiä, rentoa asennetta ja huippuosaamista: tiedettä, teknologiaa, taidetta, teollisuutta ja turvallisuutta.

Kuopion, Tahkon ja lähiseutujen muodostamalla tärkeilyvapaalla vyöhykkeellä asuu jo lähes 250 000 asukasta. Tervetuloa nauttimaan työstä ja vapaa-ajasta!

 

Iisalmi

Savonian opetustarjonta Iisalmessa on keskitetty yhdelle kampukselle, joka sijaitse aivan 22 000 asukkaan kaupungin keskustan tuntumassa. Savonian tilat Iisalmessa ovat modernit ja nykyaikaisesti varustellut. Kompaktin kokoinen Iisalmi on opiskelijalle ihanteellinen. Välimatkat ovat lyhyitä, joten paikasta toiseen pääsee helposti vaikka pyöräillen. Lisäksi vuokra-asunnon saaminen on kaupungissa helppoa ja vuokrien yleinen taso sopii opiskelijan kukkarolle erinomaisesti. Savonian Iisalmen yksikössä voit opiskella luonnonvara-alan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiseksi.

www.iisalmi.fi

Kuopio

Yli 118 000 asukkaan Kuopio on vilkas korkeakoulukaupunki. Kuopion monipuolisesta kulttuuri- ja tapahtumatarjonnasta jokainen tekee omat löytönsä kiinnostustensa mukaan. Lisäksi Savonian opiskelijajärjestö Savotta toimii Kuopiossa aktiivisesti. Osallistumalla Savotan aktiviteetteihin opit tuntemaan opiskelijoita muiltakin aloilta. Kuopion liikenneyhteydet ovat hyvät. Pääset perille niin junalla, bussilla kuin lentämälläkin. Opiskelijan asuminen Kuopiossa järjestyy mutkattomasti. Kuopion Opiskelija-asunnot Oy Kuopas tarjoaa edullisen ja tasokkaan vaihtoehdon muulle vuokra-asumiselle. Savonian opetustarjonta on Kuopiossa laajin, opiskelijoitakin on yhteensä 4 500. Kuopion kampuksilla voit opiskella liiketalouden, matkailu- ja ravitsemisalan, kulttuurialan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alan ammattilaiseksi. Tulevina vuosina Kuopion koulutustarjonta keskittyy Savilahden uudistuvalle kampusalueelle.

www.kuopio.fi

 

Varkaus

Varkaus on 21 000 asukkaan vireä ja turvallinen kaupunki. Varkaus tunnetaan kansainvälisesti vahvasta energiateknologiaosaamisestaan. Alueen yritykset työllistävät yli 1 000 alalla toimivaa työntekijää. Savonian Varkauden yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä energiatekniikan alan yritysten kanssa. Opetuksemme on työelämäläheistä, josta hyvä esimerkki on energiatutkimuskeskus. Kaupungissa on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan harrastuksia ja asuminen on edullista. Kompaktin kampuksen opiskelijaelämä on virkeää ja mahdollistaa hienoja elämyksiä opintojen aikana.

www.varkaus.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube