Olet täällä

Englanninkielisten tutkinto-ohjelmien haku päättyi

Haku Savonia-ammattikorkeakoulun englanninkielisiin amk-koulutuksiin päättyi 24.1.2018. Yhteensä 60 aloituspaikkaa tavoitteli 286 ensisijaista hakijaa. Yhteensä hakijoita näihin koulutuksiin oli 564, eli lähes 10 kutakin aloituspaikkaa kohti. Viime vuonna 35 aloituspaikkaa tavoitteli hieman yli 80 hakijaa.

Eniten hakijoita oli uuteen terveysalan Registered Nurse –tutkinto-ohjelmaan, jossa 10 aloituspaikkaa tavoitteli n. 250 hakijaa. Ensisijaiseksi hakukohteekseen Registered Nurse –tutkinto-ohjelman oli laittanut lähes 150 hakijaa. Toiseksi suosituin hakukohde oli liitetalouden BBA-koulutus, johon ensisijaisia hakijoita oli 55. Tekniikan alalla haussa oli uusi Internet of Things –tutkinto-ohjelma, jossa 15 aloituspaikkaa tavoitteli 35 ensisijaista hakijaa. Lisäksi haussa oli aiemminkin tarjolla ollut Mechanical Engineering, johon ensisijaisia hakijoita oli 50.

  • Bachelor of Business Administration, International Business: Ensisijaisia hakijoita 55, aloituspaikkoja 20
  • Bachelor of Engineering, Internet of Things: Ensisijaisia hakijoita 35, aloituspaikkoja 15
  • Bachelor of Engineering, Mechanical Engineering: Ensisijaisia hakijoita 50, aloituspaikkoja 15
  • Bachelor of Health Care, Registered Nurse: Ensisijaisia hakijoita 146, aloituspaikkoja 10

Lukuihin tulee tarkennuksia lähiviikkojen aikana, kun varmistutaan että ei ole päällekkäisiä hakemuksia. Koulutuksiin voi hakea myös kevään yhteishaussa, jos hakija osallistuu valintakokeeseen Petroskoissa, Shanghaissa tai Kuopiossa.

Lisätietoja:
Petteri Alanko
viestintäpäällikkö
petteri.alanko@savonia.fi
044 785 5008

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube