Olet täällä

Aune ja Johan Edvard Bergströmin säätiöltä haettavana 1000 €:n opiskelija-apurahoja

Aune ja Johan Edvard Bergströmin säätiö julistaa haettavaksi 1000 euron opiskelija-apurahoja

Apurahaan oikeutettuja ovat:

  • Kuopion taidelukio Lumitista (ent. Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukio) valmistuneet ylioppilaat, jotka jatkavat opintojaan Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.
  • Savonia-ammattikorkeakoulun Tekniikan Kuopion koulutusyksikön koneosaltolta valmistuneet insinöörit, jotka jatkavat opintojaan Aalto-yliopiston teknillisessä korkeakoulussa tai jossain yliopistossa.
  • Savonia-ammattikorkeakoulun Tekniikan Varkauden koulutusyksiköstä valmistuneet insinöörit tai teknikot, jotka jatkavat opintojaan korkeakoulussa tai yliopistossa.

Vapaamuotoiset sähköiset hakemukset ja todistusjäljennökset osoitetaan säätiön hallitukselle osoitteella: bergstrom.saatio@gmail.com 31.10.2017 klo 16.00 mennessä. Tiedusteluihin vastaa Ira Rautakoski puh. 0440 472 472 tai bergstrom.saatio@gmail.com

Aune ja Johan Edvard Bergströmin säätiön hallitus http://www.savonia.fi/bergstrom

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube