Olet täällä

ABOWE-hankkeelle Kärki 2014-palkinto

Lahdessa 13.-14.5.2014 järjestetyillä valtakunnallisilla ammattikorkeakoulupäivillä palkittiin parhaat tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokäytänteet ammattikorkeakouluissa vuonna 2013. Neljättä kertaa järjestetyn Kärjet-kilpailun tavoitteena on kohottaa ammattikorkeakoulujen TKI-toiminnan tasoa, sekä määrittää osaltaan TKI-toimintaa ja sen laatua.

Soveltava tutkimustieto ja innovaatiot -sarjan voiton vei Savonia-ammattikorkeakoulun ABOWE - Implementing Advanced Concepts for Biological Utilization of Waste.

Arviointiraadissa olivat ARENEn toiminnanjohtaja Riitta Rissanen, Lahden ammattikorkeakoulun tutkimusjohtaja Ilkka Väänänen, Satakunnan ammattikorkeakoulujen liittouman varatoiminnanjohtaja Anne Kärki ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun tutkimuspäällikkö Seliina Päällysaho. Valintaraadin arviointityöhön osallistui myös työelämän edustaja.

www.abowe.eu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube