Koulutukset

Savoniassa voit osallistua erilaisiin koulutuspäiviin ja seminaareihin.

Vastuullinen ruokatuotanto -painoalan hankkeissa järjestetään jatkuvasti erilaisia koulutuksia, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaarista usean päivän koulutuskokonaisuuksiin. Monia koulutuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta.

Elintarvikkeet

  • 24.9.2019 klo 12-16, Kuopio, Laatua ympäristövastuullisuudesta ja Ruokalaakson asiantuntijatori, monipuolinen kattaus ruokasektorin osaamista ja palveluja. Katso tarkempi ohjelma tästä!
  • Ruokalaakson elintarviketeknologian täydennyskoulutus, www.ruokalaakso.fi/verkosto/koulutus/
    • 14.10. – 20.12.2019 (vko 42-51) Pakkausteknologia, ilmoittaudu tästä!
    • 2.12.2019 – 28.2.2020 (vko 49-9) Tuotekehitys, ilmoittaudu tästä!
    • 3.2. – 3.4.2020 (vko 6-14) Elintarvikehygienia ja –turvallisuus, ilmoittaudu tästä!
    • 30.3. – 29.5.2020 (vko 14-22) Elintarviketeknologian uudet trendit, ilmoittaudu tästä!

Eläinterveys

  • 25. - 26.9.2019 Kuopio, Communication - a Crucial Competence in Modern Animal Health Management, ETKO-hankkeen koulutus eläinlääkäreille. Lue tarkempi ohjelma tästä!

 

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella majoitus- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube