Koulutukset

 

Hyppää korkealle!

Ota rohkea hyppy ja päivitä osaamisesi!

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää jatkuvasti erilaisia koulutuksia, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaarista usean päivän koulutuskokonaisuuksiin. Monia koulutuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Koulutusten järjestämisessä tehdään laajaa yhteistyötä Luonnonvarakeskuksen, ProAgrian sekä alan yritysten kanssa. Tule päivittämään osaamisesi tai piristä päivääsi verkko-opiskelun kautta!

Tulevat koulutukset:

Eläinten terveys ja hyvinvointi
  • Kesäkanalan perustaminen 19.5.2020 klo 10-14. Koulutus toteutetaan verkon välityksellä ja verkkotallenne on mahdollista ostaa myös jälkikäteen. Ilmoittautuminen 15.5. mennessä: https://taydennys.savonia.fi/koulutukset
  • Umppari verkkokurssi: umpilehmän ruokinta, olosuhteet, rakennukset ja työnkäyttö. 20 tuntia videomateriaalia, katseluoikeus 2 kk. Lue lisää!

Maataloustuotanto
  • Monimutoinen maataloustuotanto (5 op) -verkkokurssi avoimessa amkissa. Verkkokurssille ilmoittautuminen alkaa 11.5.2020 ja päättyy 12.6.2020. Kurssin toteutus kesä-elokuun aikana. Lue lisää!
Maatalouden työturvallisuus
  • Matuke-hanke järjestää jatkuvasti työturvallisuuteen liittyviä korttikoulutuksia sekä työturvallisuuden johtamiskoulutusta. Katso tulevat koulutukset tästä!
Digitalisaatio ja verkkokoulutus
  • Luonnonvara-alan yhteiset verkkokoulutukset (DLB-hanke), katso opintotarjonta tästä!

 

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella matkailu- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

Lisätietoja:

Petri Kainulainen
puh. 044 785 6635
petri.kainulainen(at)savonia.fi

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube