Koulutukset

Savonian Vastuullinen ruokatuotanto -painoalalla järjestetään monipuolisesti erilaisia koulutuksia.

Vastuullinen ruokatuotanto -painoalan hankkeissa järjestetään jatkuvasti erilaisia koulutuksia, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaarista usean päivän koulutuskokonaisuuksiin. Monia koulutuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta.

Elintarvikkeet

Eläinten terveys ja hyvinvointi

  • Opintomatka Etelä-Pohjanmaalle ja Sarka-messuille 30.-31.1.2020. Katso tarkempi ohjelma tästä linkistä!

  • Kriittisten siirtymisvaiheiden menestyksekäs hallinta lypsylehmän tuotantokierrossa 11.2.2020, Nurmes. Lue tarkempi ohjelma tästä!

  • 27.-28.3.2020 Tuotantoeläinlääkäripäivät Kuopion Rauhalahdessa. Ohjelma tulossa ETKO-hankkeen sivuille.

  • 22.4.2020 Viljelijän kohtaaminen, Kuopio, yhteistyössä: Kuopion Kriisikeskus ja Voimaa Arkeen II-hanke. Ohjelma tulossa ETKO-hankkeen sivuille.

Maatalouden työturvallisuus

  • Matuke-hanke järjestää jatkuvasti työturvallisuuteen liittyviä korttikoulutuksia sekä työturvallisuuden johtamiskoulutusta. Katso tulevat koulutukset tästä!

Digitalisaatio ja verkkokoulutus

  • Luonnonvara-alan yhteiset verkkokoulutukset (DLB-hanke), katso opintotarjonta tästä!

 

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

 

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella matkailu- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube