Koulutukset

 

Hyppää korkealle!

Ota rohkea hyppy ja päivitä osaamisesi!

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää jatkuvasti erilaisia koulutuksia, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaarista usean päivän koulutuskokonaisuuksiin. Monia koulutuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Koulutusten järjestämisessä tehdään laajaa yhteistyötä Luonnonvarakeskuksen, ProAgrian sekä alan yritysten kanssa. Tule päivittämään osaamisesi tai piristä päivääsi verkko-opiskelun kautta!

Tulevat koulutukset:

Kotieläintuotanto
  • Nautojen sorkkaterveys –työpajat Iisalmessa 30.9. ja 21.10.2020 klo 9-15. Lue lisää!
  • Kryptosporidioosi II –koulutus 2.10.2020 etäyhteydellä. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä!

  • Kryptosporidioosi nautojen ja ihmisten kannalta, verkkokoulutus. Reilut 3 tuntia videoituja luentoja. Lue lisää!

  • Tuotantoeläinlääkäripäivät 9.-10.10.2020 Rauhalahti, Kuopio. Lue lisää!

  • Umppari verkkokurssi: umpilehmän ruokinta, olosuhteet, rakennukset ja työnkäyttö. 20 tuntia videomateriaalia, katseluoikeus 2 kk. Lue lisää!

Kasvinviljely
  • 21.10. klo 10-12 Luonnon monimuotoisuus -luento ja keskustelu. Biologi, kirjailija ja toimittaja Juha Kauppinen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: teija.rantala@savonia.fi
Maatalouden työturvallisuus
  • Matuke-hanke järjestää jatkuvasti työturvallisuuteen liittyviä korttikoulutuksia sekä työturvallisuuden johtamiskoulutusta. Katso tulevat koulutukset tästä!
Elintarviketuotanto ja ruokamatkailu
  • Ruokamatkailuun liittyvät koulutukset elintarvikeyrityksille ja ravintoloille: Katso Tastesavo-sivujen koulutuskalenteri tästä!

 

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

 

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella matkailu- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

Lisätietoja:

Petri Kainulainen
puh. 044 785 6635
petri.kainulainen(at)savonia.fi

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube