Koulutukset

Savonian Vastuullinen ruokatuotanto -painoalalla järjestetään monipuolisesti erilaisia koulutuksia.

Vastuullinen ruokatuotanto -painoalan hankkeissa järjestetään jatkuvasti erilaisia koulutuksia, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin seminaarista usean päivän koulutuskokonaisuuksiin. Monia koulutuksia on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta.

Elintarvikkeet

  • Ruokalaakson elintarviketeknologian täydennyskoulutus, www.ruokalaakso.fi/verkosto/koulutus/
    • 3.2. – 3.4.2020 (vko 6-14) Elintarvikehygienia ja –turvallisuus, ilmoittaudu tästä!
    • 30.3. – 29.5.2020 (vko 14-22) Elintarviketeknologian uudet trendit, ilmoittaudu tästä!

Eläinten terveys ja hyvinvointi

  • Umpilehmän ruokinta, osa 1: 14.1.2020 Kitee, 15.1.2020 Kuopio, 16.1.2020 Kajaani, Umpilehmän ruokinta, osa 2: 23.1.2020 Iisalmi. Katso tarkempi ohjelma tästä!

  • Opintomatka Etelä-Pohjanmaalle ja Sarka-messuille 30.-31.1.2020. Katso tarkempi ohjelma tästä linkistä!

Maatalouden työturvallisuus

  • Matuke-hanke järjestää jatkuvasti työturvallisuuteen liittyviä korttikoulutuksia sekä työturvallisuuden johtamiskoulutusta. Katso tulevat koulutukset tästä!

Digitalisaatio ja verkkokoulutus

  • Luonnonvara-alan yhteiset verkkokoulutukset (DLB-hanke), katso opintotarjonta tästä!

 

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

 

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella matkailu- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube