Hankkeet

Savonian tki-asiantuntijat työssään.

Savonia-ammattikorkeakoululla on käynnissä useita maatalouteen ja ruokatuotantoon liittyviä hankkeita. Hankkeissa yhdistetään osaamista eri aloilta, kehitetään ja testataan uusia menetelmiä sekä järjestetään monipuolisesti erilaisia koulutuksia. Hankkeen linkittyvät joustavasti myös Savonian tarjoamiin agrologiopintoihin.

Etäosallistuminen ja verkkokoulutus

Savonian luonnonvara-alalla digitalisaatio ja etäopiskelu ovat arkipäivää. Voit osallistua moniin koulutuksiin myös etäyhteydellä tai suorittaa kursseja omaan tahtiin verkkomateriaalin avulla. Lue lisää tulevista koulutuksista täältä!

Lähdetkö hankkeen pilottitilaksi?

Kehittämishankkeisiin etsitään jatkuvasti mukaan pilottimaatiloja ja kumppaniyrityksiä. Savonia tekee tiivistä yhteistyötä Luonnonvarakeskuksen, ProAgrian, muiden oppilaitosten sekä yritysten kanssa. Haluatko sinä olla mukana luomassa ja testaamassa uusia toimintamalleja tai teknologisia ratkaisuja? Lisätietoja: Petri Kainulainen, puh. 044 785 6635, petri.kainulainen(at)savonia.fi

 

Kuvaa nautaa

Käynnissä olevat hankkeet:

Digiosaaminen ja verkkokoulutus
Viljely ja ravinteet
  • ORVO, Orgaanista voimaa peltoon ja parteen, kehittämishanke
Kotieläintuotanto
Hyönteistalous
Elintarvikkeet
Kansainvälisyys
Työturvallisuus

 

Sinustako agrologi?

Haluatko sinä kouluttautua ruoantuotannon ammattilaiseksi?

Savoniassa voit suorittaa luonnonvara-alan tutkinnon ja valmistua agrologiksi tai opiskella matkailu- ja ravitsemisalalla restonomiksi. Lue lisää!

Agrologikoulutus

Restonomikoulutus

 

Lisätietoja:

Petri Kainulainen
puh. 044 785 6635
petri.kainulainen(at)savonia.fi

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube