Olet täällä

Päättyneet projektit ja hankkeet

Projektin tiedot
NimiIndustrial Engineering and Management European co-operation network - hankevalmistelu
Aloituspäivä1.1.2017
Lopetuspäivä29.3.2017
www-sivut-
TilaPäättynyt
YhteyshenkilöJarmo Pyysalo
KuvausIM Network-projektin tavoitteena on valmistella Industrial Engineering and Management European Co-operation Network partnereiden kanssa laaja monenvälinen yhteistyösopimus, jonka perusteella yhteistyöohjelmalle ja -hankkeelle haetaan ERASMUS+-ohjelmasta 29.3.2017 sulkeutuvasta korkeakoulujen strategisten kumppanuushankkeiden rahoitushausta myönteistä rahoituspäätöstä
KehittämistarvePohjois-Savon kone- ja energiatekniikan toimenpideohjelmassa on yhtenä tavoitetteena globaalien toimitusketjujen ja kilpailukyvyn vahvistamista. Tämä maakuntaohjelmassa hyväksytty innovaatiokärkiohjelman selkeästi esille tuotu tarve, globaalin tuotantotaloudellisen osaamisen kehittäminen, lähtökohtana haetaan rahoitusta eurooppalaisten ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen tuotantotalouden ja monialaisen koulutusyhteistyöverkoston kehittämiseen.
Toimenpiteet
Tulokset
Kumppanit
RahoittajaPohjois-Savon kehittämisrahasto

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube