Olet täällä

Päättyneet projektit ja hankkeet

Projektin tiedot
NimiHevosterveyspalveluiden digitalisointi
Aloituspäivä2.10.2017
Lopetuspäivä31.10.2019
www-sivut-
TilaPäättynyt
YhteyshenkilöKaisa Tolonen
KuvausAsiakaslähtöinen väljästi asutun alueen eläinterveyspalveluiden tuotannon uudistaminen, jotta erikoistuvien eläinlääkärien koulutuksen jatkuvuus voidaan varmistaa.

Tavoitteena on uudistaa Savon eläinsairaalan palveluntuotanto tehtyjen investointien hyödyntämiseksi ja hevosterveyspalveluiden turvaamiseksi alueella.
KehittämistarveKiuruvedellä sijaitsevassa Savon eläinsairaalassa annetaan erikoistuville eläinlääkäreille koulutusta. Erikoistumiskoulutuksen jatkuvuus Pohjois-Savossa halutaan turvata kehittämällä eläinsairaalan toimintaa. Erikoistuvia eläinlääkäreitä voidaan kouluttaa vain, mikäli eläinsairaalan asiakaspohja on riittävän laaja sekä toiminta laadukasta. Lisäksi tarvitaan toimintaan sitoutuneita hevoserikoiseläinlääkäreitä ohjaamaan ja opettamaan erikoistumisvaihessa olevia eläinlääkäreitä.
Toimenpiteet
Tulokset
Kumppanit
RahoittajaEAKR Flat Rate 2014-2020

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube