Olet täällä

Päättyneet projektit ja hankkeet

Projektin tiedot
NimiMateriaaliteknologian TKI-keskuksen konseptointi ja toiminnan käynnistäminen Pohjois-Savossa (MaTKI-konsepti)
Aloituspäivä1.2.2016
Lopetuspäivä31.1.2019
www-sivut-
TilaPäättynyt
YhteyshenkilöOsmo Miinalainen
KuvausProjektin keskeisenä tavoitteena on valjastaa alueen oppilaitosten materiaaliteknologian asiantuntemus ja laitekanta hyödyntämään yritysten toimintaa.
KehittämistarveTämän projektin keskeisenä tavoitteena on valjastaa alueen oppimisympäristöjen materiaaliteknologian asiantuntemus ja laitekanta hyödyntämään yritysten T&K-toimintaa. Projektin taustaksi tehdyn selvityksen mukaan (MaTKI-selvitys, 2015) Pohjois-Savossa on useita pk-yrityksiä, joilla on tarve esimerkiksi testauspalveluille, mutta paikallisten oppilaitosten tarjoamat palvelut, TKO-infrastruktuuri ja osaaminen eivät ole riittävästi yritysten tiedossa. Lisäksi alueen yritysten kehittymisen kannalta eräs hidastava tekijä on teknillisen yliopistokoulutuksen puuttuminen Itä-Suomen yliopistosta.
Toimenpiteet
Tulokset
Kumppanit
RahoittajaEAKR Flat Rate 2014-2020

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube