Olet täällä

Uutta liiketoimintaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteista - 17 näkökulmaa globaaleihin markkinoihin, Helsinki

Aika: Ma 5.9.2016, Klo 8.15-14.30
Paikka: Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki, Sijainti ja saapumisohjeet
Ilmoittautuminen tapahtumasivulla. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Peruuttamattomista tai myöhemmin kuin 12 tuntia ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 € (+ alv).

 

Mitä YK:n kestävän kehityksen tavoitteet tarkoittavat suomalaisille yrityksille ja liiketoiminnalle? Ovatko viime syksynä julkistetut tavoitteet bisneksen jarru vai avaavatko ne uusia liiketoimintamahdollisuuksia? Mitä yritysten on syytä tietää ja ottaa huomioon? Tarvitsetteko ideoita omaan bisnekseen ja innovaatioihin sekä kanavia kansainvälisille markkinoille?

Tämä seminaari kertoo mahdollisuuksista ja onnistumisista.

Näkemyksiä ja käytännön esimerkkejä päivän teemasta kertovat yritysten ja julkishallinnon vaikuttajat ja asiantuntijat. Keskustelua ovat vauhdittamassa mm. Aktia, Business with Impact -ohjelma, EK, Euroopan investointipankki, FIBS, Finnpartnership, Finsif, Helsinki Challenge, Kemira, M4ID, Mandatum, Nocart, Nordea, Plan Suomi, Sitra, ulkoasiainministeriö, Vaisala ja YK:n projektipalveluiden toimisto UNOPS.

Varsinaisen ohjelman lisäksi voit hakea vauhtia kestävään liiketoimintaan tutustumalla tuoreimpiin neuvoihin ja liiketoimintaa tukevien organisaatoiden palveluihin Kestävän kehityksen torilla.

Tilaisuudessa on varattu aikaa myös verkostoitumiselle.

Ohjelma ja ilmoittautuminen tapahtumasivulla!

Myös Kuopio Innovation on tapahtumassa näytteilleasettajana kestävän kaivostoiminnan näkokulmalla.

Lisätietoja: Helena Kekki, p. 050 3451 966, helena.kekki(at)fibsry.fi

#BetterBusinessx17

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube