Yritysturvallisuudesta tuottavuusloikka, Kuopio

Aika: 16.03.2016, 08:30 - 14:00
Paikka: Itä-Suomen aluehallintovirasto/Kuopio (ent. Lääninhallituksen tilat), Hallituskatu 12-14
Ilmoittautuminen tästä linkistä. (Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittautumisen perumatta jättämisestä peritään 50e peruutusmaksu.)
 
Tunnistatko yrityksesi turvallisuusriskit nopeasti muuttuvassa maailmassa? Mitä kattava yritysturvallisuus pitää sisällään? Miten turvataan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuus poikkeustilanteissa? Ketkä ovat liiketoiminnalle tärkeitä avainhenkilöitä? Miten yrityksesi sähköiset ja verkotetut palvelut on suojattu? Kyberturvallisuus - uhka vai mahdollisuus?
 
Tule keskustelemaan asiantuntijoiden ja case-yritysten edustajien kanssa yritysturvallisuuden haasteista ja sen merkityksestä omassa liiketoiminnassasi.

Yhteistyössä: Kuopion alueen kauppakamari, Savon Yrittäjät, Itä-Suomen aluehallintovirasto, Kuopio Innovation Oy ja Jykes Oy Cyber Security Jyväskylä.
 
Katso tapahtuman esite

 
Christina Holmström
puh. 050-3132901
christina.holmstrom(at)kuopiochamber.fi
 
Päivi Kiviranta
Asiantuntija / Yrityskehitys, terveys, hyvinvointi ja lääkeainekemia
Puh. 050 598 0955
paivi.kiviranta(at)kuopioinnovation.fi
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube