Olet täällä

Savonian Bioanalyytikko-koulutus 40 vuotta -Juhlajulkaisu

Tomittanut Sirkka-Liisa Halimaa
2015

Sivumäärä: 66
Sisällysluettelo: PDF

AVEKKI-toimintatapamalli Savonia-ammattikorkeakoulun Bioanalyytikkokoulutus halusi juhlistaa 40-vuotista taivaltaan järjestämällä juhlaseminaarin ja kevyemmän iltajuhlan tuottamaan iloa syksyn harmauteen. Kiitokseksi päivästä tuotettiin juhlajulkaisu kutsuvieraille, yhteistyökumppaneille, opiskelijoille sekä omalle väelle. Juhlajulkaisun tarkoituksena on luoda katsaus bioanalyytikkokoulutuksen historiaan, nykyhetkeen ja tulevaisuuden haasteisiin.

Tähän julkaisuun on koottu juhlaseminaarissa esitelmän pitäneiden henkilöiden kirjoittamat artikkelit. He kaikki ovat tai ovat olleet tekemisissä bioanalyytikkokoulutuksen kanssa opiskelijana, opettajina, luennoitsijoina tai yhteistyökumppanina. Myös juhlapäivää tukeneet organisaatiot, jotka osaltaan mahdollistivat juhlan, näkyvät julkaisussa.

Savonia-ammattikorkeakoulun Bioanalyytikkokoulutus tuottaa korkeatasoista osaamista alueellisesti Itä-Suomen sekä valtakunnallisesti kliinisiin laboratorioihin ja on valmis ottamaan uusia haasteita vastaan alan kehittymisen edelläkävijänä.

Julkaisusarja: C2/1/2015
ISBN 978-952-203-209-6 (PDF)
ISSN-L: 1795-0832
ISSN: 1795-0832

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube