Olet täällä

Pohjoissavolaisten yritysten ja korkeakoulujen yhteistyön nykytila ja tulevaisuuden mahdollisuudet -raportti

Toimittaneet: Jorma Kananen (JAMK), Asmo Jakorinne ja Sirpa Hietala

Sivumäärä: 60 sivua
Ladattava versio: PDF

Savonian strategia 2013-2016 -kansiTässä tutkimuksessa kartoitetaan pohjoissavolaisten yritysten näkemyksiä yritysten ja korkeakoulujen välisen yhteistyön nykytilasta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Kohderyhmänä ovat Pohjois-Savon alueella toimivat pk-yritykset. Korkeakouluilla tarkoitetaan Itä-Suomen yliopistoa ja Savonia-ammattikorkeakoulua.

Tutkimus on osa Coworking learning space - TKI 2.0 -hanketta. Tässä hankkeessa Savonia-ammattikorkeakoulu (Savonia), Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) sitoutuvat kokonaisvaltaisesti kehittämään opetuksen ja TKI-toiminnan työelämäyhteyttä paremmaksi.

Vastaava tutkimus toteutettiin myös Jyväskylän ammattikorkeakoulussa Keski-Suomen alueen yrityksille. Tutkimuksessa selvitettiin yritysten edustajien mielipiteitä yritysten ja korkeakoulujen yhteistyön nykytilasta ja mahdollisuuksista.

D4/9/2015
ISBN: 978-952-203-214-0 (PDF)
ISSN 2242-7015

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube