Olet täällä

Esteetön opintopolku korkeakoulutuksessa

Toimittaneet: Jonna Jäntti, Anne Kanto-Ronkainen
2010

Sivumäärä: 110 sivua
Sisällysluettelo: PDF
Ladattava versio: PDF

Esteetön opintopolku korkeakoulutuksessa -kansi

Tämä teos sisältää artikkeleita Esteetön opintopolku työelämään (ESTOPT) -hankkeen toiminnasta. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut kehittää erilaisia keinoja tunnistaa monenlaisten oppijoiden opintopolun esteitä korkeakoulutuksessa sekä löytää niihin ratkaisuja. ESTOPT-hanketta on koordinoinut Savonia-ammattikorkeakoulu, mukana ovat olleet myös Kuopion yliopisto ja Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus. Hanketta on rahoittanut mukana olevat korkeakoulut sekä Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Tässä julkaisussa esitellään esteettömän ohjauksen ja opintopolun sekä opintopsykologitoiminnan kokeiluja ja selvityksiä. Artikkeleissa esitellään käytännönläheisesti kuinka opiskelijan opintopolun esteettömyyttä on pystytty korkeakoulutuksessa viemään eteenpäin. Artikkelien kirjoittajat työskentelevät eri korkeakouluissa opiskelijan ohjauksen ja opetuksen sekä koulutuksen suunnittelun parissa.

Julkaisusarja: D2/1/2010
ISBN: 978-952-203-104-4
ISBN: 978-952-203-106-8 (PDF)
ISSN: 1795-0848

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube