Olet täällä

Julkaisutoiminta

Vuoden 2017 alusta alkaen Savonia-ammattikorkeakoulun julkaisusarjan julkaisut löytyvät Theseus-verkkopalvelusta. Näillä sivuilla voit tutustua aiempien vuosien julkaisuihin.

Savonia-ammattikorkeakoulu toimittaa julkaisusarjaa ja osallistuu julkaisuilla tiedon ja osaamisen levittämiseen. Savonian julkaisuja syntyy pääosin opetuksen kehittämisen yhteydessä, tutkimusprojekteista, TKI-hankkeista ja opinnäytetöistä.

Savonia on toimittanut omaa julkaisusarjaa vuodesta 1993 lähtien. Tuotevalikoimasta löytyy mm. tutkimuksia, opinnäytetöitä, oppikirjoja, cd- ja videotuotantoa. Savonian julkaisutoiminta on tunnettu myös kaupallisesta julkaisutoiminnastaan, jonka myötä markkinoille on tullut mm. opetus- ja ruokakirjallisuutta vuosien varrella. Vuoden 2013 keväästä alkaen Savonian julkaisutoiminnan pääpaino on tutkimuksilla ja raporteilla, ja kaupallisia julkaisuja ei enää julkaista. Myös aiemmin julkaistujen tuotteiden myynti lopetetaan.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube