Olet täällä

Huhtikuun vinkki: Safari Books Online – paljon ja enemmän tietotekniikasta!

Haluatko tietää, kuinka voit tehdä Google Mapsilla omia sovelluksia? Oletko kiinnostunut peliohjelmoinnista tai mobiilisovelluksista? Tarvitsetko CAD/ Revit Architechture/ Excel-oppaan? Etsitkö tietoa sähkömoottorin toiminnasta? Tai digikameran käyttövinkkejä?

Vastaukset löytyvät helposti Safari Books Onlinesta, josta löytyy yli 5000 tietotekniikan alan e-kirjaa. Safarin e-kirjoista löytyy asiaa mm. tietotekniikasta, digitaalisesta mediasta, ohjelmoinnista, tietohallinnosta, tietoturvallisuudesta, projektin hallinnasta, matematiikasta ja liiketoiminnasta.

Safari Books Onlinesta löytyvät monien tärkeimpien kustantajien, kuten mm. Cisco Pressin, John Wiley & Sonsin, Microsoft Pressin, McGraw-Hillin, O'Reilly Median ja Prentice Hallin e-kirjat. Safarin kautta pääsee käsiksi myös joidenkin kirjojen raakaversioihin (Rough Cuts), joita vasta kirjoitetaan.

Kirjat ovat luettavissa monilla käyttöjärjestelmillä, myös Androidilla. Puhelimiin ja tableteille on tarjolla rinnakkaisia sovelluksia.

Safarin kirjoihin pääset käsiksi Nellin e-kirjalistauksen kautta. Kirjautumalla Nelliin myös etäkäyttö on mahdollista. Tällä hetkellä käytössämme on kaksi yhtäaikaisen käyttäjän lisenssiä, joten jos et heti pääse kirjaan käsiksi, palaa asiaan hetken päästä uudestaan.

Safarin kirjat löytyvät myös kirjaston oman tietokannan Aapelin kautta hakemalla niitä tekijän, kirjan nimen tai aiheen mukaisesti. Kirjojen selailu on mahdollista vain Safarissa.

Nellin e-kirjalistaan

Lisää tietoa Safarin käytöstä:
http://support.safaribooksonline.com/view?id=1075

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube