Olet täällä

Helmikuun vinkki: PressDisplay tuo maailman sanomalehdet näytöllesi

Library PressDisplay -palvelu sisältää yli 2 200 kansainvälistä ja kotimaista sanomalehteä lähes sadasta maasta. Kielivaihtoehtoja on yli 50. Palvelu tarjoaa sähköiset näköislehdet käyttöön välittömästi niiden ilmestyttyä painosta. Sanomalehdet ovat digitaalisessa muodossa alkuperäisessä formaatissa, ja ne sisältävät kaikki artikkelit, ilmoitukset, sarjakuvat ja mainokset. Kansainväliset sanomalehdet ovat palvelussa aina ennen kuin ne ovat painettuina myynnissä ja ne ovat käytössä 60 päivän ajan ilmestymisestä.

Suomessa ilmestyvistä lehdistä PressDisplayssa on mukana vain ruotsinkielinen Huvudstadsbladet ja muutamia muita Suomen ruotsinkielisiä sanomalehtiä.

PressDisplay löytyy Savonian kirjaston NELLI –portaalista. Etäkäyttö on sallittu Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle Savonian verkon käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Palveluun voi olla kirjautuneena 3 käyttäjää samanaikaisesti.

PressDisplay >

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube