Olet täällä

Teollisuuden palvelujen kehittäminen

Tarjoamme palveluja erilaisiin teollisuuden palveluliiketoiminnan kehittämistarpeisiin. Meillä on osaamista löytää uusia palvelumahdollisuuksia sekä muuntaa palveluideat kaupalliseksi palvelutuotteeksi. Toteutamme yrityksille myös nykyisten palvelujen jatkokehittämisprojekteja oli kyseessä sitten tuotteistamista vaativa palvelu tai tehoton palveluprosessi.

Palvelujamme:

KONSEPTOINTI
Kartoitetaan asiakastarpeet, osaaminen ja palveluideat työpajassa – tuloksena kuvattu, testauskelpoinen palvelukonsepti.

TESTAUS
Testataan palvelun asiakasarvoa sekä palveluprosessin toimivuutta – varmistetaan konseptin toimivuus ennen kaupallistamista.

TUOTTEISTAMINEN
Tuotteistetaan konseptista tai olemassa olevasta palvelusta helposti myytävä ja hankittava, konkreettinen palvelutuote.

LANSEERAUKSEN SUUNNITTELU
Suunnitellaan toimenpiteet palvelutuotteen tehokkaalle sisäiselle ja ulkoiselle lanseeraukselle.

 

Palvelujen hinnat alkaen 1500 € (alv 0 %). Palvelut räätälöidään aina yrityksen palveluliiketoiminnan tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi ja toteutetaan yhteistyössä yrityksen ja sen sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja:

Anssi Suhonen
p. 044 785 5558
anssi.suhonen@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube