Olet täällä

Asiantuntija- ja tilapalvelut

Savonia osallistuu monipuolisesti alueen kehittämishankkeisiin, käyttäjälähtöiseen innovaatiotoimintaan sekä yritysten toimintaedellytysten parantamiseen ja hanketoimintaan. Asiantuntijapalvelujen avulla asiakas/yhteistyökumppani voi parantaa liiketoimintaansa, ratkaista tuotantoon liittyviä ongelmia, kehittää ja innovoida uusia tuotteita, kartoittaa markkinoita tai löytää uusia kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Vuokraamme kokous-, seminaari- ja koulutustiloja toimipisteissämme sekä myymme tapahtumapalveluja.

Yhteystiedot

Savonian monialaiset palvelut toimivat ns. yhden luukun -periaatteella. Savonia on ottanut käyttöön puhelinpalvelunumeron: 044-785 6910 ja sähköpostiosoitteen: palvelut@savonia.fi. Palveluryhmä on tavoitettavissa myös loma-aikoina.

Palveluryhmä
puh. 044 785 6910
sähköposti: palvelut@savonia.fi

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@savonia.fi.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube