Olet täällä

Uusia sähköisiä aineistoja kirjaston kokoelmaan!

Savonian kirjasto on hankkinut uusia sähköisiä aineistoja opiskelijoiden ja henkilökunnan käyttöön. Uusia aineistoja ovat Alma Talent Bisneskirjasto, Academic Video Online ja Maaseudun tulevaisuuden näköislehti.

Alma Talent Bisneskirjasto on suomenkielinen e-kirjakokoelma, jossa on mm. liiketalouden ja markkinoinnin e-kirjoja. Yksittäiset e-kirjat löytyvät Savonia-Finnasta ja koko kirjakokoelmaan pääsee myös Tietokantalistan kautta. E-kirjoja luetaan selaimessa ja niitä voi käyttää Savonian verkon ulkopuolella omilla Savonia-tunnuksilla. Lue lisää Bisneskirjastosta E-kirjat -oppaasta.

Academic Video Online on monialainen videotietokanta, jossa on yli 60 000 videota, mm. dokumentteja, ohjevideoita ja uutiskatsauksia. Videoita voi käyttää esimerkiksi opetuksessa. Tietokannan linkki löytyy Tietokantalistasta ja Savonia-Finnasta. Aineistoa voi käyttää Savonian verkon ulkopuolella omilla Savonia-tunnuksilla.

Linkki Maaseudun tulevaisuuden näköislehteen löytyy Savonia-Finnasta lehden nimellä hakemalla sekä E-lehdet -oppaasta. Maaseudun tulevaisuuden näköislehti on luettavissa vain Savonian verkossa. Näköislehteä voi lukea kolme käyttäjää samanaikaisesti.  

Uudet aineistot on valittu Savonian kirjaston kokoelmaan niiden koekäytöistä saadun palautteen perusteella. Samalla myös joitakin muita sähköisiä aineistoja on jouduttu lopettamaan niiden vähäisen käytön vuoksi. Alma Talent Suomenlaki –palvelun ja Art Full Text –tietokannan tilaukset loppuivat 31.12.2017. Art Full Text –tietokantaa voi käyttää vielä 1.4.2018 asti.

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube