Olet täällä

Uusia e-aineistoja: näköislehtiä, sosiaalialan tietokanta, Microsoft Office -oppaita ja Oppiportin laitekoulutukset

Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle on hankittu uusia e-aineistoja. Uudet aineistot täydentävät Savonian kirjaston runsaslukuista e-aineistovalikoimaa.

 

  • Näköislehtiä on ostettu lisää kahteen näköislehtipalveluun. Flipsterin uudet lehdet ovat Hevosmaailma, Kiinteistö ja energia sekä Wired. Uudesta Emagz –näköislehtipalvelusta löytyvät mm. Lapsen maailma, Perheterapia, Aromi, Evento ja Hippos –lehdet. Emagz –palvelussa ei ole etäkäyttöä.

 

  • SocINDEX with Full Text on Ebscon sosiaalialan tietokanta, jossa voi hakea ja lukea alan tieteellisten lehtien kokotekstiartikkeleita.  

 

  • Uusia Ornanetin Microsoft Office -oppaita on lisätty Savonian kirjaston kokoelmaan. Oppaita on mm. PowerPointin, Wordin, Excelin, Projectin ja Accessin käytön perusteista ja edistyneestä käytöstä. Oppaat löytyvät Savonia-Finnasta.

 

  • Oppiportin laitekoulutukset on lisätty Savonian Oppiportti-kokonaisuuteen. Laitekoulutuksia on mm. defibrillaattoreista ja EKG-laitteista. Laitekoulutukset löytyvät Oppiportista.  

 

Lisätietoa: kirjasto.savonia@savonia.fi

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube