Olet täällä

Uusia aineistoja koekäytössä: ProQuestin e-kirjakokoelma sekä terveysalan Nursing Reference Center Plus ja Dynamic Health

Savonian henkilökunnalla ja opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua uusiin e-aineistoihin.

ProQuestin e-kirjakokoelma Academic Collection sisältää yli 140 000 e-kirjaa. Kokoelmassa on kirjoja laajasti eri aloilta, suurimmaksi osaksi englanniksi. E-kirjatietokanta on koekäytössä syyskuun ajan, ja sitä voi käyttää myös etänä omilla Savonia-tunnuksilla.

Terveysalan tietokannat Nursing Reference Center Plus ja Dynamic Health ovat koekäytössä lokakuun loppuun asti. Nursing Reference Center Plus on hoitotyön näyttöön perustuvan tiedon lähde. Tietokanta sisältää yhteenvetoja eri aiheista, kuvia, videoita ja viitteitä tutkimusnäyttöön yms. Dynamic Health on myös näyttöön perustuva palvelu terveysalan ammattilaisille. Aihealueina on mm. kulttuurien välinen hoitotyö, potilasohjaus ja ravitsemus.

Nursing Reference Center Plus –tietokantaa voi käyttää etänä, mutta Dynamic Health –tietokannan etäkäyttö ei vielä ole mahdollista.

Kaikkien koekäytettävien tietokantojen linkit löytyvät Tietokantalistasta.

Tutustu aineistoon ja anna siitä palautetta kirjastolle!

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube