Olet täällä

Useita uusia e-aineistoja koekäytössä! Tutustu uusiin e-kirjoihin ja sosiaalialan SocINDEX tietokantaan.

Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus tutustua lukuisiin uusiin e-aineistoihin. Koekäytössä on e-kirjapalveluita, sosiaalialan artikkelitietokanta sekä terveysalan aineistoa.

Books24x7: palvelu, jossa on tietotekniikan, liiketalouden ja tekniikan aineistoa. Palvelusta löytyy paljon e-kirjoja ja myös videoita. Koekäyttö 10.11. asti.

Emerald Ebooks: Emeraldin e-kirjoja on noin 1650. Aiheina on mm. liiketalous, markkinointi, matkailu ja turismi, sekä sosiologia ja terveydenhoito. Koekäyttö 31.10. asti.

SoxINDEX with Full Text: sosiaalialan tietokanta, jossa on alan tieteellisiä artikkeleita kokotekstinä. Koekäyttö 30.11 asti.

Nursing Reference Center Plus: hoitotyön näyttöön perustuvan tiedon lähde. Tietokanta sisältää yhteenvetoja eri aiheista, kuvia, videoita ja viitteitä tutkimusnäyttöön yms. Koekäyttö 31.10. asti

Dynamic Health: näyttöön perustuva palvelu terveysalan ammattilaisille. Aihealueina on mm. kulttuurien välinen hoitotyö, potilasohjaus ja ravitsemus. Koekäyttö 31.10. asti.

Lähetä palautetta aineistoista kirjastolle: kirsi.ronnqvist@savonia.fi

Annettu palaute vaikuttaa aineistojen hankintapäätökseen.

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube