Olet täällä

Tutustu kirjaston uuteen e-aineistoon: Statista on tilastotiedon ja markkinadatan tietokanta

Savonian kirjasto on hankkinut uuden e-aineiston kaikkien savonialaisten käyttöön. Statista on kattava tilastotietoon ja markkinadataan keskittynyt sivusto, jonka käyttäjillä on pääsy 1,5 miljoonaan tilastoon, markkinaennusteeseen, toimialakohtaisiin julkaisuihin, raportteihin ja infograafeihin. Statista kokoaa yhteen alakohtaisen talous- ja kuluttajatiedon, mielipidekyselyt sekä maailmantalouden trendit.

Statistan sisältöä on helppoa käyttää oman opiskelun, opetuksen ja julkaisemisen tukena. Statistasta voi esimerkiksi ladata omaan käyttöön dataa neljässä eri formaatissa. Jokainen opiskelija, opettaja ja toimihenkilö saa käyttöönsä koko julkaisun tekijänoikeuksineen. Materiaali sisältää valitun sitaattikentän, ja infograafeilla voi luoda haluamansa visuaalisen ilmeen.

Linkki Statistaan löytyy sekä Tietokantalistasta että Savonia-Finnasta.

Sivustoa voi käyttää etänä omilla Savonia-tunnuksilla.

Lisätietoa Statistasta saat kirjastosta ja esim. Statistan tutoriaalista.

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube