Olet täällä

Tuottaako lukeminen hankaluuksia? Savonian kirjaston kautta voit päästä kuuntelemaan Celian sähköisiä äänikirjoja.

Kirjaston kautta voi nyt päästä lainaamaan Celian lukemisesteisille tuottamia sähköisiä äänikirjoja. 

Celian äänikirjat on tarkoitettu kaikille, joille tavallisen kirjan lukeminen on sairauden tai vamman vuoksi vaikeaa. Äänikirjojen käyttöön oikeuttavat esim. näkövamma/heikentynyt näkö, lukivaikeus, oppimisvaikeus, kielellinen erityisvaikeus, cp-vamma, ms-tauti ja lihastaudit.

Lukemisesteinen Savonian opiskelija voidaan rekisteröidä kirjastossa Celian verkkopalvelun käyttäjäksi. Verkkopalvelun kautta voi kuunnella sekä oppikirjoja että muita kirjoja tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Kirjoja voi ladata omalle laitteelle tai kuunnella suoraan Celianetissä.

Palvelun käyttö aloitetaan asiakaskeskustelulla ja käytön opastuksella. Varaa tätä varten aika haluamastasi Savonian kirjaston toimipisteestä.

Lisätietoa löytyy tiedonhakijan oppaasta Celian äänikirjat lukemisesteisille.

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube