Olet täällä

Tärkeitä muutoksia kirjastossa – katso miten ne vaikuttavat sinuun

Kirjaston Nelli-portaali ja Aapeli-kokoelmatietokanta poistuvat käytöstä 31.12.2016

Savonian kirjasto on ottanut käyttöön uuden kokoelmatietokannan Savonia-Finnan, joka korvaa vanhan Aapeli-kokoelmatietokannan. Savonia-Finna on helppokäyttöinen hakupalvelu, josta löytyvät Savonian kirjaston painetut ja sähköiset aineistot. Palvelussa myös lainojen uusinta, aineiston varaaminen ja omien hakujen ja suosikkien tallentaminen on mahdollista.

Kansallinen Nelli-palvelu ja sen myötä Savonian Nelli poistuvat käytöstä 31.12.2016. Jatkossa tietokannat ja lehdet löytyvät Savonia-Finnasta. Tietokannat löytyvät myös Tietokannat aakkosittain -sivustolta ja oman alan Tiedonhakijan oppaista. Savonia-Finnan Kansainvälisten e-aineistojen haku korvaa osin Nellin toimintoja. Ota tarvittaessa omat tietosi talteen Nellistä.

Kirjastojärjestelmän päivitys aiheuttaa käyttökatkoja kirjaston palveluissa vuodenvaihteessa

Kirjastojärjestelmän päivitys 28.12–5.1 aiheuttaa katkoksia joissakin Savonia-Finnan toiminnoissa. Tänä aikana lainojen uusinta ja varausten tekeminen ei ole mahdollista. Päivityksen vuoksi Savonian kirjaston toimipisteet aukeavat joululoman jälkeen vasta 9.1.2017. Muista siis uusia lainasi ennen lomalle jäämistä!
 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube