Olet täällä

Savonian kaikkien kampusten kirjat käytettävissäsi!

Aloita kirjautumalla ensin Savonia-Finnaan.

Jos tarvitsemasi kirja on saatavana toisella kampuksella, tee hyllyvaraus. Hyllyvarauksia tehdessäsi klikkaa saatavana olevan kirjan tiedot auki saadaksesi Tee hyllyvaraus –painikkeen näkyviin. Saat sähköpostiisi tiedon, kun kirja on lainattavissa kirjaston varattujen kirjojen hyllystä. Eikä maksa mitään!

Jos olet samalla kampuksella kuin tarvitsemasi kirja, nopeimmin saat sen hakemalla itse hyllystä. Noudamme kirjoja palveluaikana vain pari kertaa päivässä. Palveluaikaa on Opistotiellä ti ja to, Varkaudessa ti, ke, to, Iisalmessa ja Microkadulla ma-pe.

Jos varaat lainassa olevia kirjoja, varauslomakkeella noutopaikka on kirjan "kotikirjasto". Jos haluat noutopaikaksi toisen kirjaston, ilmoita kirjastoon noutopaikan muutoksesta heti varauksen tehtyäsi.

Voit palauttaa lainasi mihin tahansa Savonian kampuksen kirjastoon. Voit palauttaa myös postitse omalla vastuulla; huomioithan silloin, että postin kulkuun pitää varata vähintään muutamia päiviä.

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube