Olet täällä

Runsaasti uusia e-aineistoja käytettävissä – lista päivitetty 22.6.

Poikkeuksellisen tilanteen takia monet kustantajat ja välittäjät ovat avanneet maksullisia e-aineistojaan väliaikaisesti oppilaitosten käyttöön.

Tässä päivittyvä lista aineistoista (päivitetty 22.6.):

Academic Search Ultimate: monialainen tietokanta, jossa yli 9000 tieteellistä lehteä. (Pääsy 30.6. asti.)

Harward Business Review e-kirjakokoelma: 600 e-kirjaa mm. liiketaloudesta, markkinoinnista, johtajuudesta, yrittäjyydestä jne. (Pääsy 30.6. asti.)

eBook Academic Collection: laaja-alainen e-kirjakokoelma, jossa noin 180 000 e-kirjaa pääasiassa englanninkielellä. (Pääsy 30.6. asti.)

ProQuest One Academic: pääsy ProQuestin neljäänkymmeneen eri kokotekstitietokantaan, Academic Video Onlineen, sekä väitöskirjakokoelmaan. Aineistoja jokaiselle alalle! (Pääsy 26.6. asti.)

Music and Performing Arts Collection: musiikin ja tanssin kokotekstiartikkeleita. (Pääsy 26.6. asti.)

ST-Akatemian videokoulutukset (pääsy 31.7. asti)

SanomaPro on avannut digiharjoitusaineistoja. Aineistot ovat SanomaPro:n omassa digikampusympäristössä, jonka käyttö vaatii palveluun rekisteröitymistä. Aineistot ovat:

  • Lääke-, neste- ja ravitsemushoito digiharjoitusaineisto
  • Anatomia ja fysiologia digiharjoitusaineisto
  • Nursing Skills digiharjoitusaineisto
  • Lähihoitajan lääkelaskut digiharjoitusaineisto
  • Lääkehoidon toteuttaminen digiharjoitusaineisto

RIL-oppaat: Ne opiskelijat ja opettajat, jotka omistavat painetun RIL-kirjan, saavat saman kirjan e-kirjaversion ilmaiseksi.
 

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube