Olet täällä

Rakennustiedon tietokannat löytyvät nyt uudesta RT tietoväylästä!

Rakennustieto on julkaissut uuden RT tietoväylän, josta löytyy nyt suurin osa Rakennustiedon sähköisistä palveluista.

Linkki uuteen palveluun löytyy Savonia-Finnasta, kirjaston Tietokantalistasta ja Tekniikan oppaasta. Linkeistä pääsee kirjautumissivulle, jossa pitää valita IP-kirjautuminen. Tämän jälkeen pääsee automaattisesti eteenpäin ”Omat palvelut” –sivulle, jos on Savonian verkossa. Etäkäytössä sivusto kysyy Savonia-tunnuksia.

RT tietoväylässä ovat tutut vanhat tietokannat kuten RT Net, mutta uusilla nimillä ja uudella ilmeellä. Savonia-amk:n henkilökunnalla ja opiskelijoilla on pääsy seuraaviin palveluihin:

RT-kortisto (entinen RT Net)
Sisustussuunnittelu SIT (entinen SIT Net)
LVI-kortisto (entinen LVI Net)
Ratu-kortisto (entinen Ratu Net)
KH-kortisto (entinen KH Net, sisältää myös KiinteistöRYLin)
Infra-kortisto (entinen Infra Net, sisältää myös entisen InfraRYL Netin)

Huom! RT-rakennusselostus Net ei löydy RT tietoväylästä, vaan se on vanhassa Rakennustiedon portaalissa. Myös RT-kustannuslaskenta (entinen Klara Net) ei ole uudessa RT tietoväylässä.

 

    

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube