Olet täällä

Palvelut

Kirjaston palvelut ovat kaikkien tiedontarvitsijoiden käytettävissä. Peruspalvelu on maksutonta. Osa palveluista on maksullisia tai niiden käyttöä on rajoitettu. 

Lainaus

Aineiston lainaamiseen tarvitset kirjastokortin, jonka saat ensimmäisellä lainauskerralla todistettuasi henkilöllisyytesi. Saat samalla lainausoikeuden kaikkiin Savonia-ammattikorkeakoulun kirjastoihin ja sitoudut kirjaston käyttösääntöihin. Lisätietoa oppaassa Näin käytät kirjastoa.

Kaukopalvelu

Kaukopalvelu on kirjastojen välistä toimintaa aineiston saamiseksi kaikkien käyttöön.

Aineiston tilaaminen Varastokirjastosta

Voit tilata Varastokirjaston aineistoja käyttöösi. Tarkemmat tiedot ja ohjeet Savonia-Finnassa.

Palvelut lukemisesteisille

Jos sinulla on lukemiseste, voit liittyä Celian maksuttoman äänikirjapalvelun käyttäjäksi kirjastossa. Tutustu oppaaseen Celian äänikirjat lukemisesteisille.

Tietopalvelu

Kun tarvitset apua tiedonhankintaan, tutustu Tiedonhakijan oppaisiin, varaa aika informaatikolle TietoTärpin kautta tiedonhaun ohjaukseen tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Ohjaus ja neuvonta ovat maksuttomia palveluja; tilattu tiedonhaku on pääosin maksullista.

Palveluhinnasto

Palveluhinnasto. Voit maksaa Savonia-Finnan kautta kertyneet maksusi.

Rekisteri- ja tietosuojaselosteet

Usein kysyttyä

Vastaus kysymykseesi voi löytyä täältä. Ota yhteyttä tarvittaessa asiakaspalveluun.

Sivun vastuuhenkilö: Anu Räty-Härkönen
Sivua päivitetty: 21.8.2018

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube