Olet täällä

Neuron Activation Pod esittelyssä Savonian Opus-kirjastossa 14.1.

Palautumisen ja unen laadun parantamisen globaaleihin trendeihin osuva suomalainen N.A.P. eli Neuron Activation Pod -tuote on esittelyssä Savonian Opus-kirjastossa 14.1.

N.A.P. – Neuron Activation Pod on tuote, jossa Loook Industriesin design ja Neurosonic hyvinvointiteknologia yhdistyvät. Teknologia perustuu matalataajuiseen värähtelyyn, joka tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa, voimistaa aineenvaihduntaa sekä parantaa verenkiertoa. Menetelmä edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia ja ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu.

Loook Industriesin edustaja on paikalla tiistaina 14.1. klo 10-14 ja pitää 10 minuutin tietoiskut tuotteesta klo 10, klo 11:30 ja klo 13. N.A.P. – Neuron Activation Pod sijaitsee Opus -kirjastossa Microkadun kampussydämessä, D-osan 2. kerroksessa.

Tule kysymään lisätietoja sekä keskustelemaan tuotteesta ja sen vaikutuksista!

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube