Olet täällä

Metsästätkö kurssikirjaa?

 

Savonian kurssikirjat löydät Savonia-Finnasta.

Painettuja kurssikirjoja on hankittu noin 20-30 %:lle kurssin yhtäaikaisista opiskelijoista, joten kaikille ei ole omaa kirjaa. Jos kaikki kurssikirjat ovat lainassa, voit tehdä varauksen. Voit varata tai pyytää lainaksi myös Savonian toisella kampuksella sijaitsevia kirjoja. Kirja kannattaa varata, vaikka siihen näyttäisi jo olevan useita varauksia. Kurssikirja hankitaan e-kirjana aina kun se on mahdollista.

Kaikista kurssikirjoista on käsikirjakappale joko elektronisena tai painettuna lukusalikäyttöön. Iisalmessa, Varkaudessa ja Microkadulla saat lukusalikurssikirjoja myös yö- ja viikonloppulainaan.

Muista myös ilmainen lainausmahdollisuus Varastokirjastosta, paikallisista yleisistä kirjastoista ja yliopiston kirjastosta. Itä-Suomen yliopiston kirjasto on yksi Suomen kuudesta vapaakappalekirjastosta, joka tarkoittaa sitä, että sieltä löytyy ainakin lukusalilainaksi lähes kaikki kotimaiset kirjat. Aineistoa voit etsiä UEF-Finnasta.

Good luck!

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube