Olet täällä

Kuopion amk-kirjastoissa muutetaan

Sairaalakadun kampuskirjaston toiminta päättyy pe 14.11. Aineistot ovat käytettävissä seuraavan kerran 7.1.2015. Aineistot siirtyvät Microkadun kampuskirjastoon ja osittain Opistotielle. Palautusluukku Sairaalakadun ulko-ovessa on käytössä muuton ajan, ainakin marraskuun.

Microkadun väliaikainen kirjasto sulkee ovensa pe 28.11. yläkertaan muuton takia. Aineistot ovat käytettävissä jälleen 7.1.2015. Palautuslaatikko on käytössä kirjaston oven ulkopuolella joulukuun ajan.

Taitemian kirjaston toiminta päättyy pe 19.12.2014. Aineistoja ei voi lainata eikä varata enää 28.11. jälkeen. Kaikki lainassa oleva aineisto tulee palauttaa kirjastoon eräpäivään mennessä.

Uusi kampuskirjasto valmistuu Microkadulle 3. kerrokseen, F- ja G-osaan. Kirjasto avautuu ke 7.1.2015.

Opistotielle suunnitteilla oleva itsepalvelupiste avautuu alkuvuodesta.

*Muille paitsi Taitemian lainoille tulee pitkä laina-aika. Eräpäiväksi tulee ke 8.1.2015.

*Ota huomioon kirjastojen kiinnimeno: lainaa tarvitsemasi aineisto ajoissa ja hoida mahdolliset myöhästymismaksusi ja tulostussaldosi osto. Opparia varten voit pyytää lisäsaldoa suoraan SD:stä.

*Tiedonhankinnan ohjauksia voi sopia pidettäväksi myös muuton aikana.

*Iisalmen ja Varkauden kampuskirjastot toimivat normaalisti.

*Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Tervetuloa tammikuussa uudistuneeseen Microkadun kampuskirjastoon!

Linkkejä:

Lainojen uusinta Aapelin kautta.

Yhteystiedot

Aukioloajat

Tiedonhaun ohjauksen varaus kotisivujen kautta

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube