Olet täällä

Kokoelmia ja kohtaamispaikkoja - tervehdys kirjastosta!

Onnittelut opiskelupaikastasi, uusi opiskelijamme!

Me täällä kirjastossa odotamme jo malttamattomana tapaamistasi. Saatuasi opiskelijakortin käythän moikkaamassa meitä uudessa upeassa Kuopion Opus-kirjastossa, Iisalmen kampuskirjastossa tai Varkauden omatoimikirjastossa. Todistamalla henkilöllisyytesi teemme opiskelijakortistasi myös kirjastokortin. E-aineiston käyttöön et tarvitse edes kirjastokorttia, eKirjasto on auki 24/7.

Paiskimme kirjastossa töitä koko kevään ja kesän, jotta uusi kirjastojärjestelmä toimisi täydellä teholla heti syyslukukauden alkaessa; pientä virittelyä on vieläkin. Kirjastomme ovat käytettävissä omatoimisesti ma 3.8. alkaen. Henkilökunta on paikalla auttamassa ma 10.8. lähtien.

Tutustu kirjaston kotisivuihin http://savonia.fi/kirjasto Sieltä löydät mm. aukiolo- ja palveluajat, tietoa aineistoista, tai ihan vaan kirjaston käytöstä.

Savonia-Finna https://savonia.finna.fi/
Tiedonhakijan oppaat https://libguides.savonia.fi
- näillä pääset jo pitkälle!

Haluamme osaltamme olla myötävaikuttamassa opintojesi edistymiseen - tervetuloa kirjastoon!

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube