Olet täällä

Koekäytössä nyt tilastotiedon ja markkinadatan tietokanta Statista 9.5. asti!

Statista on kattava tilastotietoon ja markkinadataan keskittynyt sivusto, jonka käyttäjillä on pääsy 1,5 miljoonaan tilastoon, markkinaennusteeseen, toimialakohtaisiin julkaisuihin, raportteihin ja infograafeihin. Sivustolta löytyy tietoa niin Suomen mainosmyynnistä, Englannin kuluttajatuotemarkkinoista kuin Kiinan mobiilipelikehityksestäkin. Statista kokoaa yhteen alakohtaisen talous- ja kuluttajatiedon, mielipidekyselyt sekä maailmantalouden trendit.

Statistan sisältöä on helppoa käyttää oman opiskelun, opetuksen ja julkaisemisen tukena. Statistasta voi ladata omaan käyttöön dataa muutamassa sekunnissa neljässä eri formaatissa. Jokainen opiskelija, opettaja ja toimihenkilö saa käyttöönsä koko julkaisun tekijänoikeuksineen. Materiaali sisältää valitun sitaattikentän, ja infograafeilla voi luoda haluamansa visuaalisen ilmeen.

Savonian henkilökunta ja opiskelijat voivat tutustua Statistaan 9.5. asti. Annathan palautetta Statistasta kirjastolle – saatu palaute vaikuttaa hankintapäätökseen!

Linkki Statistaan: http://ezproxy.savonia.fi/login?url=https://www.statista.com/

Tietokannan linkki löytyy myös Tietokantalistasta. Sivustoa voi käyttää etänä omilla Savonia-tunnuksilla.

Statista tutoriaali: https://www.statista.com/statistic-portal/

 

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube