Olet täällä

Ellibsin e-kirjojen käyttö nyt entistä helpompaa: kirjautuminen Savonia-tunnuksilla

Savonian Ellibs e-kirjakokoelmaan kirjautuminen on nyt entistä helpompaa. Erillisiä Ellibs-tunnuksia ei enää tarvita e-kirjan lataamisessa laitteelle tai lukemisessa selaimessa. Käyttäjät voivat jatkossa käyttää e-kirjakokoelmaa pelkästään omilla Savonia tunnuksillaan.

Muutoksen jälkeen Savonian Ellibs e-kirjakokoelman kirjautumisikkuna pyytää Ellibs-tunnusten sijaan käyttäjää kirjautumaan palveluun Haka-tunnuksilla eli omilla Savonia tunnuksillaan. Kirjautumisen yhteydessä käyttäjältä pyydetään lupa tallentaa käyttäjän tunnus Ellibsiin ja annetaan mahdollisuus tutustua tietosuojaselosteeseen. Muutoksen jälkeen vanhat Ellibs käyttäjätilit ja niiden lainaushistoriat eivät ole enää käytössä.

Savonian ostamat Ellibs e-kirjat löydät Savonia-Finnasta. Voit myös tutustua valikoimaan Savonian Ellibs e-kirjakokoelmassa.

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube