Olet täällä

E-kirjat käytössäsi kätevästi myös kesällä

Etkö saanut suosittua kurssikirjaa lainattua kesäksi? Tai ehkä huomaat tarvitsevasi kirjaa vasta sitten, kun kirjastokin on jo kirmannut kesälaitumille. Ei hätää: olit sitten mökillä tai matkoilla, voit lainata Savonian kirjaston e-kirjoja helposti. Tarvitset vain Savonia-tunnukset ja laitteen, jossa on internet-yhteys ja sopiva lukuohjelma.

Savonian kirjaston e-kirjojen määrä ja niiden käyttö on kasvanut hurjasti parin vuoden aikana. E-kirjoja luettiin viime vuonna yli satatuhatta kertaa. Varsinkin suomalaisen Ellibs e-kirjapalvelun käyttö on lisääntynyt voimakkaasti. Savonian Ellibs e-kirjakokoelmaa voi nyt käyttää palvelun oman sovelluksen avulla. Ohjeet sovelluksen käyttöön ja kaikki muut tärkeät tiedot Savonian e-kirjoista löydät kirjaston E-kirjat oppaasta.

 

Kuva (CCO)

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube