Olet täällä

Ajankohtaista

Microkadun kirjasto luopuu korttimaksamisesta. 

Kirjastomaksut voi jatkossa maksaa vain Savonia-Finnassa > Kirjaudu > Oma tili > Maksut.  

Lisäohjeita Savonia-Finnassa tai ota yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun. 

 

 

Julkaistu: 20.3.2019

Savonialaisilla on nyt mahdollisuus kokeilla Visible Body 3D anatomiatietokantoja maaliskuun ajan. Anatomiatietokannoista koekäytössä ovat Human Anatomy Atlas, Muscle Premium, sekä Anatomy & Physiology. Tietokantoja voi käyttää tietokoneen selaimella tai niiden sovellukset voi ladata omalle mobiililaitteelle.

Julkaistu: 11.3.2019

Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle on hankittu uusia e-aineistoja. Uudet aineistot täydentävät Savonian kirjaston runsaslukuista e-aineistovalikoimaa.

 

Julkaistu: 11.2.2019

Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on nyt mahdollisuus testata uutta Statzon –tietokantaa. Kehitteillä olevassa tietokannassa on tilatotietoa ja ennusteita eri aloilta ja tuotteista lukuisista maista.

Testikäyttömahdollisuus on voimassa helmikuun ajan. Tietokantaa pääsee käyttämään rekisteröitymällä palveluun omalla Savonia-sähköpostiosoitteella.

...

Julkaistu: 1.2.2019

 

Savonian kurssikirjat löydät...

Julkaistu: 4.1.2019

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube