Olet täällä

Ajankohtaista

Savonia-amk:n kirjastossa otetaan kesällä käyttöön uusi kirjastojärjestelmä. Asiakkaiden lainat ja asiakastiedot siirtyvät automaattisesti uuteen järjestelmään. Varaukset ja Suosikki-listat eivät siirry.

Käyttökatko Savonia-Finnassa heinäkuussa

Julkaistu: 11.6.2020

Kirjoja voi lainata erityisjärjestelyin 14.5. alkaen, jolloin paikalla olevaa aineistoa voi varata Savonia-Finnan kautta. Toivomme, että tilaat käyttöösi vain opiskelun kannalta välttämätöntä aineistoa. 

Valmiiksi lainatut ja kassiin pakatut kirjasi ovat kirjakärryssä nimelläsi. Vältä tiloissa...

Julkaistu: 7.5.2020

Saimme 251 vastausta kirjaston käyttäjäkyselyyn. Kyselyssä annettiin kirjastolle arvosanaksi eniten yhdeksikköjäheart.

Kirjaston kehittämisessä auttavat myös avoimet palautteet ja kehitysideat, joita olitte kirjoittaneet vastauksiinne. Yhteen toiveeseen voimmekin jo...

Julkaistu: 7.5.2020

Kirjoja voi tarvittaessa (esim. valmistumisen tai poismuuton takia) palauttaa, mutta toivomme, että odottaisitte kirjastojen avautumista. Jos kiinnioloaika jatkuu, lainoja uusitaan automaattisesti syyskuulle. 

Palautuksia käsitellään ajoittain. Palauttaa voi myös toisen puolesta tai postitse (...

Julkaistu: 27.4.2020

e-Kirjasto on auki! Tsekkaa alasi uusimmat verkkoaineistot...

Julkaistu: 6.4.2020

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube