Olet täällä

Ajankohtaista

Celia tarjoaa äänikirjoja lukemisesteisille. Celian äänikirjat on tarkoitettu kaikille, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa näön ongelmien, lukivaikeuden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Valikoimassa on jo 40 000 äänikirjaa. Tarjolla on myös kurssikirjoja.

Tule kuuntelemaan zoomin kautta Celia-palveluiden esittelyä to 1.10. klo 13.

...

Julkaistu: 25.9.2020

Kun olet kirjautunut kirjaston asiakkaaksi, sinulla on Savonia-Finnassa sähköinen kopio kirjastokortistasi.

Sähköistä kirjastokorttia voi käyttää kirjaston lainausautomaateilla. Avaa Savonia-Finna kännykälläsi, kirjaudu sisään ja valitse omista tiedoistasi 'Kirjastokortit'

Jos lainausautomaatti ei saa luettua viivakoodia, kirkasta matkapuhelimen näyttöä.

...

Julkaistu: 24.9.2020

Kirjasto on hankkinut lisää suomenkielisiä e-kirjoja, mm. suositut Editan kieltenkirjat (Gå med vinst, Kontakt, Engineer your English) ja Rakennustiedon kirjoja. Kaikki e-kirjat löytyvät Savonia-Finnasta hakemalla esim. teoksen nimellä.

Julkaistu: 7.9.2020

Jos käytössäsi on kirjaston pinkki kirjastokortti, tarkista kampuksella käydessäsi, toimiiko kortti. Käytä kirjastokorttia lainausautomaatilla. Jos lainausautomaatti ei tunnista korttia, käänny asiakaspalvelun puoleen.Toimimattomat kirjastokortit päivitetään asiakaspalvelussa.

Kesällä vaihtunut uusi kirjastojärjestelmä lukee viivakoodia lainausautomaatilla hieman eri tavalla kuin aiempi...

Julkaistu: 28.8.2020

Dawsonera-e-kirjapalvelun toiminta on päättynyt 31. heinäkuuta 2020.

Kirjasto pyrkii siirtämään Dawsonin e-kirjat toisiin palveluihin mahdollisimman pian. Muutoksista johtuen kirjoissa on toistaiseksi käyttökatko.

Julkaistu: 5.8.2020

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube