Olet täällä

Ajankohtaista

Kansalliskirjasto kerää Finna-palvelusta palautetta lyhyellä kyselyllä 15.1.–12.2. Savonian kirjaston kokoelmatietokanta Savonia-Finna on osa kansainvälistä Finna-palvelua. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Finna-palvelun kehittämisessä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kansalliskirjasto arpoo vastanneiden kesken Apple iPad Wi-Fi + Cellular (2018) 9.7" 128GB -tabletin.

...

Julkaistu: 16.1.2019

Hiljaisen työskentelyn tilasta kirjasalin perällä rakennetaan parhaillaan nykyistä isompaa Exam-tilaa. Uusi hiljaisen työskentelyn tila valmistuu myöhemmin nykyiseen Exam-tilaan.

Julkaistu: 8.1.2019

 

Savonian kurssikirjat löydät...

Julkaistu: 4.1.2019

On ihanaa viettää joululomaa viihdyttävän kirjan tai videon parissa. Jos sukuloiminen alkaa ahdistaa, niin tutustu näihin: 

Julkaistu: 12.12.2018

Kurssikirjojen käsikirjakappaleet on siirretty hiljaisesta lukutilasta kirjasaliin, lähelle kurssikirjoja. Käsikirjoja ei voi lainata automaatilla, vaan asiakaspalvelusta kaksi tuntia ennen palveluajan päättymistä. Laina-aika on seuraavaan aukiolopäivään. Muulloin käsikirjoja voi käyttää kirjaston tiloissa.

 

Julkaistu: 7.12.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube