Olet täällä

Ajankohtaista

Maaseudun tulevaisuus -näköislehteen ei tällä hetkellä ole pääsyä sivuston kirjautumisongelmien takia. Vikaa selvitellään parhaillaan.

Julkaistu: 1.6.2018

Tietosuoja-asetus muuttaa kirjaston asiakkaiden varauskäytäntöjä. Varatessasi Savonia-Finnan kautta sinun tulee erikseen hyväksyä, että varauksesi voidaan laittaa noudettavaksi nimelläsi kaikille avoimeen varausten noutohyllyyn.

Jos et halua varaustasi avoimeen noutohyllyyn, tee varaus kirjaston asiakaspalvelussa ja nouda varattu aineisto kirjaston palveluaikana asiakaspalvelusta.

...
Julkaistu: 25.5.2018

Varkauden kampuskirjastossa ei voi enää jatkossa maksaa myöhästymismaksuja tai muita kirjaston maksuja käteisellä.

Maksut voi hoitaa kirjautumalla Savonia-Finnaan omalle tilille. Maksut -välilehden kautta löytyy Maksa-painike. Lisäohjeita kirjastosta ja ohjeista.

Julkaistu: 21.5.2018

Saat kesäksi pitkän laina-ajan, kun lainaat tai uusit

  • 28 vrk lainat/avokokoelman kirjat 8.5. alkaen.
  • 14 vrk lainat/kurssikirjat 22.5. alkaen.

Eräpäiväksi tulee 5.9.

Kesän palvelu- ja aukioloajat

Iisalmi

Julkaistu: 4.5.2018

E-viikolla pidettyjen e-aineistoklinikoiden tallenteet ovat nyt katsottavissa. Lyhyissä videoissa kerrotaan e-aineistoista Savonia-Finnassa, e-kirjoista sekä oikeanlaisen linkin tekemisestä e-aineistoon.

Linkit videoihin:

...

Julkaistu: 13.4.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr