Olet täällä

Ajankohtaista

Ellibs e-kirjapalvelussa on häiriötilanne, joka aiheuttaa palveluun hitautta ja kirjautumisongelmia. Ellibs selvittää vikaa parhaillaan.

Julkaistu: 21.9.2018

Liikuntailtapäivän vuoksi.

Liikuntailtapäivään voit valmistautua myös kirjaston lukuantimilla: https://savonia.finna.fi/List/608303 . Kirjoja voi tilata myös toiselle kampukselle hyllyvarauksen kautta. 

...

Julkaistu: 14.9.2018

Hoitotieteellinen aikakauslehti Tutkiva hoitotyö on nyt saatavissa näköislehtenä. Lehti on vapaasti luettavissa Savonian verkossa. Savonian opiskelijat ja henkilökunta voivat myös lukea lehteä Savonian verkon ulkopuolella Savonia-tunnuksillaan.

Tutkivan hoitotyön näköislehti on Emagz-lehtipalvelussa. Palvelun kautta on myös mahdollista lukea lehden vanhoja numeroita...

Julkaistu: 13.9.2018

Savonian henkilökunnalla ja opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua uusiin e-aineistoihin.

ProQuestin e-kirjakokoelma Academic Collection sisältää yli 140 000 e-kirjaa. Kokoelmassa on kirjoja laajasti eri aloilta, suurimmaksi osaksi englanniksi. E-kirjatietokanta on koekäytössä syyskuun ajan, ja sitä voi käyttää myös etänä omilla Savonia-tunnuksilla.

Julkaistu: 31.8.2018

Savonian kirjasto on hankkinut uuden e-aineiston kaikkien savonialaisten käyttöön. Statista on kattava tilastotietoon ja markkinadataan keskittynyt sivusto, jonka käyttäjillä on pääsy 1,5 miljoonaan tilastoon, markkinaennusteeseen, toimialakohtaisiin julkaisuihin, raportteihin ja infograafeihin. Statista kokoaa yhteen alakohtaisen talous- ja kuluttajatiedon, mielipidekyselyt...

Julkaistu: 23.8.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube