Olet täällä

Ajankohtaista

Microkadun kampuskirjasto 12.11. alkaen toistaiseksi 

  • Palveluaika ma-pe klo 9-12 ja 13-15.  

 

Varkauden kampuskirjaston palvelupäivä muuttuu torstaiksi 19.11. alkaen 

  • Palveluaika torstaisin klo 9-14.

...

Julkaistu: 8.11.2018

Ensi viikolla lähetetään automaattinen viesti asiakkaille, joilla on maksuja kirjastotiedoissaan.

Maksut voi nopeasti hoitaa Savonia-Finnan kautta. Iisalmen kampuskirjastossa voi maksut hoitaa myös pankkikortilla 16.11. asti, Microkadulla ensi kevääseen saakka; käteismaksumahdollisuutta kirjastoissa ei ole.

Marraskuun...

Julkaistu: 2.11.2018

Kirjaston e-viikkoa vietetään 5.-9.11. E-viikolla keskitytään Savonian kirjaston moniin e-aineistoihin. Kirjasto järjestää e-aineistoklinikoita...

Julkaistu: 1.11.2018

Voinko käyttää Savonian kirjaston e-aineistoja?

...

Julkaistu: 31.10.2018

Finna-palvelun Oma tili –näkymä, jonka kautta asiakas voi mm. uusia lainansa ja maksaa rästimaksunsa, uudistuu. Oman tilin toiminnot säilyvät ennallaan, mutta ulkoasu muuttuu.

Oma tili –näkymään pääsee kirjautumalla Savonia-Finnaan. Yhdistämällä kirjastokortin omaan Savonia-Finna tiliinsä, asiakas voi uusia lainansa, tehdä varauksia, maksaa mahdolliset rästimaksut...

Julkaistu: 9.10.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube