Olet täällä

Ajankohtaista

Alma Talentin palvelut Verkkokirjahylly, Bisneskirjasto ja Fokus uudistuvat. Uudistuksia ovat uusi lukunäkymä ja mahdollisuus tehdä tekstiin omia korostuksia ja muistiinpanomerkintöjä.

Kirjanmerkki-toiminto poistuu ja korvataan muistilapputoiminnolla. Jos olet luonut Alma Talentin palveluihin kirjanmerkkejä, voit muuntaa ne muistilapuiksi. Tätä varten tarvitset kirjanmerkkikoodin.

...
Julkaistu: 23.5.2019

Etkö saanut suosittua kurssikirjaa lainattua kesäksi? Tai ehkä huomaat tarvitsevasi kirjaa vasta sitten, kun kirjastokin on jo kirmannut kesälaitumille. Ei hätää: olit sitten mökillä tai matkoilla, voit lainata Savonian kirjaston e-kirjoja helposti. Tarvitset vain Savonia-tunnukset ja laitteen, jossa on internet-yhteys ja sopiva lukuohjelma.

Julkaistu: 21.5.2019

Maksut voi hoitaa nopeasti ja helposti Savonia-Finnan kautta. Kirjastoissa ei ole käteis- tai korttimaksumahdollisuutta.

Ensi viikolla lähetetään automaattinen tiedoksianto sähköpostitse asiakkaille, joilla on maksuja kirjastotiedoissaan. Kesäkuun alussa lainakieltorajan ylittävistä maksuista (20€) lähetetään lasku, jonka loppusummaan lisätään laskulisä 10€.

...

Julkaistu: 9.5.2019

 

Kirjaston nimikilpailun arvonnassa elokuvalipun voittivat:

Kristiina Ahlberg
Jere Heiskanen
Emmi Juutinen
Saara Kemppainen
Anna Kaisa Kerminen
Terhi Lappalainen
Maria Nikulina
Lotta Pietikäinen
Kaisa-Mari Salmi
Timo Savallampi

Onnettarena toimivat kirjaston asiakkaat Marita Mikander ja Taika Koponen. Voittajille on...

Julkaistu: 8.5.2019

Saat kesäksi pitkän laina-ajan, kun lainaat tai uusit

  • 28 vrk lainat/avokokoelman kirjat 2.5. alkaen.
  • 14 vrk lainat/kurssikirjat 16.5. alkaen.

Eräpäiväksi tulee 5.9.

Julkaistu: 2.5.2019

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube