Olet täällä

Sähköiset aineistot

Pääsy

Savonian henkilökunta ja opiskelijat voivat käyttää Savonian kirjaston hankkimia sähköisiä aineistoja kaikilla Savonia-amk:n verkossa olevilla koneilla. Ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston sähköisiä aineistoja myös paikallisverkon ulkopuolelta kirjautumalla. Kirjautumiseen tarvitset Savonia-amk:n henkilökohtaiset verkkotunnukset, joita ei saa luovuttaa muiden käyttöön. Tunnuksen omistaja on vastuussa kaikesta tunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä.

Paikalliskäyttäjät voivat käyttää useimpia sähköisiä aineistoja kirjaston tiloissa.

Sallittu käyttö

Savonia-ammattikorkeakoulun kirjasto on hankkinut asiakkaittensa käyttöön eri alojen elektronisia julkaisuja ja tietokantoja pääasiassa Kansallisen elektronisen kirjaston (FinELib) kautta. Aineistojen käyttö on sallittua

  1. Savonia-ammattikorkeakoulun toimipistekirjastoissa ja Savonia-ammattikorkeakoulun paikallisverkossa, ja
  2. ei-kaupalliseen tarkoitukseen, koulutukseen, opetukseen ja tutkimukseen.

Kunkin aineiston tarkat käyttöehdot on määritelty lisenssisopimuksissa

Linkit aineistoihin

Linkit sähköisiin aineistoihin löytyvät kirjaston sivuilta:

Sivun vastuuhenkilö: Kirsi Rönnqvist
Sivua päivitetty: 24.1.2020

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube