Olet täällä

Opinnäytetyöt

Savonian opinnäytetyöt ovat ilmestyneet vuoteen 2009 saakka ainoastaan paperimuotoisina. Vuoden 2009 aikana siirryttiin vaiheittain sähköisessä muodossa julkaistaviin opinnäytetöihin. Painetuista opinnäytetöistä luovuttiin kokonaisuudessaan syksyllä 2019.

Savoniassa hyväksytyt sähköisessä muodossa julkaistut opinnäytetyöt löytyvät ammattikorkeakoulujen yhteisestä Theseus - verkkopalvelusta. Sähköisiä opinnäytetöitä sekä painetussa muodossa julkaistuja opinnäytetöitä voi hakea myös Savonia-Finnasta.

Tiedot Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemian opinnäytetöistä löytyvät taideyliopistojen kirjastojen yhteisestä ARSCA-kokoelmatietokannasta. Pelastusopiston opinnäytetöiden tiedot löytyvät puolestaan Pelastusopiston kirjaston aineistorekisteristä.

Opinnäytetöiden tietosuoja

Tietosuojavaltuutetun toimisto on julkaissut opinnäytetöitä koskevan ohjeen Opinnäytetyöt ja tietosuoja.

Sivun vastuuhenkilö: Anne Mikkanen
Sivua päivitetty: 8.4.2020

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube