Artikkelit

Katso tarkemmat ohjeet Julkaisutiedonkeruu -ohjeesta.

Tieteenala tarkoittaa julkaisun sisällöllistä tieteenalaa, eli tekijän näkökulmaa julkaisuun. Tieteenalat tulee ilmoittaa siinä järjestyksessä, mitä tieteenalaa julkaisu eniten koskee.
Nimet ilmoitetaan muodossa ja siinä järjestyksessä, miten ne on listattu alkuperäisessä julkaisussa, sekä Savoniaan että muihin yhteisöihin kuuluvat.
Artikkelin nimi siten, kuin se on lehdessä/sarjassa mainittu.
Lehden numero, jossa artikkeli on ilmestynyt.
Päiväys, jolloin julkaisu on ilmestynyt. Erityisesti blogit/sanomalehdet.
Lehden/sarjan nimi kokonaan auki kirjoitettuna. Etenkin jos lehdellä/sarjalla tai konferenssilla ei ole ISSN-tunnusta, tai ISSN-tunnus ei ole tiedossa, nimi kannattaa kopioida suoraan Julkaisufoorumin lehti/sarjaluettelosta, jos julkaisukanava on luokiteltu Julkaisufoorumissa: http://www.tsv.fi/julkaisufoorumi/haku.php.
Esim. 0090-8258. Lehden, kirjan tai konferenssijulkaisun sarjan ISSN-tunnus. ISSN-tunnus ilmoitetaan ensisijaisesti painetun version mukaisesti. Jos lehdellä ei ole painettua versiota tai jos artikkeli ilmestyy ainoastaan lehden elektronisessa versiossa, voidaan käyttää elektronisen version ISSN -numeroa.
Kirjan/konferenssijulkaisun ISBN-tunnus. Esim. 978-951-42-9761-8.
Esim. Sanoma Pro. Kustantajan nimeä voi hakea myös http://www.tsv.fi/julkaisufoorumi/haku.php
Julkaisun pysyviin tunnisteisiin (esim. DOI, URN tai handle) pohjautuva verkko-osoite, joka vie suoraan julkaisun kokotekstiversioon.
Tieto on kirjattava, jos julkaisu on rinnakkaistallennettu.
CAPTCHA
Tällä tarkastuksella estetään lomakkeen väärinkäyttö (spam automaatit).
1 + 13 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.
Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube