Olet täällä

Opiskelijan liikuntapalvelut

Savonian opiskelijana sinulla on mahdollisuus hyödyntää laajaa ja laadukasta Sykettä-liikuntapalvelutarjontaa. Sykettä valittiin vuoden 2014 parhaaksi opiskelijaliikunnan teoksi, eli ihan mistä tahansa liikuntapalvelusta ei ole kysymys. Sykettä tarjoaa monipuolisen, erilaiset liikkujat huomioivan liikuntakalenterin Savonia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen opiskelijoille ja henkilöstölle. Tavoitteena on aktiivinen, sosiaalinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö.

Liikuntapalveluiden hermokeskuksena toimii www.sykettä.fi -liikuntaportaali, josta löydät infoa:

  • Käytössä olevista liikuntatiloista
  • Tarjolla olevista liikuntapalveluista
  • Liikuntamaksuista ja myyntipisteistä

Joka lukukaudelle luodaan uusi liikuntakalenteri, jossa on tarjolla monipuolisesti ja käyttäjälähtöisesti liikuntapalveluita: http://sykettä.fi/kuopio/fi/tarjonta/

Mitä kaikkea liikuntapalvelut pitävät sisällään?

Ryhmäliikuntatunnit
Opistotien ja Studentian liikuntasaleissa tarjoamme ohjattuja ryhmäliikuntatunteja monipuolisesti jokaiselle liikkujalle. Näitä täydentää yhteistyökumppaneiden tiloissa olevat ohjatut tunnit: Element Studio, Kunnonsali, ReadySetPole, Kuntokeskus HUIPPU, Rauhalahti Spa. Kokonaisuuteen kuuluvat myös lajivuorot Niiralan jäähallissa sekä Kuopio-hallissa. Palvelut ovat tarjolla Sykettä -ryhmäliikuntatarran lunastaneille.

Avoimet lajivuorot
Savonialaisille ja UEF:laisille avoimia, eri palloilulajien viikoittaisia vuoroja. Lajia harrastavat sekä siitä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan pelailemaan! Avoimilla lajivuoroilla pelit laittaa pystyyn lajivastaava. Tiloistamme löytyy välineet salibandyyn, lentopalloon, koripalloon, ultimateen ja futsaliin. Kaikki välineistö on avoimien lajivuorojen kävijöiden käytössä.

Vakiovuorot
Opiskelijayhdistysten sekä opiskelija- ja henkilöstöryhmien omia, viikoittaisia vakiovuoroja. Vakiovuoroa varten tulee nimetä vuorovastaava, joka tiedottaa vuorosta omaa ryhmäänsä, laskee paikalla olijat sekä laittaa pelit pyörimään. Vakiovuoroilla käytössä on Sykettä–liikuntavälineitä.

Lue lisää osoitteesta www.sykettä.fi

Lisätietoja:

Saara Hanhela
Korkeakoululiikunnan suunnittelija
Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTA
saara.hanhela@savonia.fi, p. 044 587 7085

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube