Olet täällä

Kirsin uratarina - Little Big Woman

Mielenkiintoinen Little Big Woman

Yrittäjä Kirsi Manninen eli LITTLE BIG WOMAN toimii nykyisin koru- ja nahkamuotoilijana sekä taiji-opettajana. Kirsi valmistui Savonia muotoilusta vuonna 2014 ja on sitä mieltä, että koulutus antoi hänelle paljon eväitä tulevaisuuteen. Opiskelun aikana Kirsi oivalsi, että taide ja muotoilu tukevat toisiaan. Nyt opinnoista on jo tovi aikaa ja Kirsin on helppo antaa vinkkejä nykyisille sekä tuleville opiskelijoille.

Tärkeimmät opit

Opiskeluaikana Kirsille kävi selväksi, että ilman taidetta muotoilu on mitäänsanomatonta ja muotoilun keinoin voidaan taide avata katsojalle helpommin ymmärrettävällä tavalla. Muotoilun opinnot antoivat työkaluja, joiden avulla oma maailma on mahdollista tuotteiden kautta tuoda ymmärrettäväksi myös muille. Opiskellessaan Kirsi ymmärsi myös verkostoitumisen tärkeyden; hyvän tiimin kanssa mahdollisuudet ovat tähtitieteelliset!

Terveiset opiskelijoille

Jo opiskeluaikana on hyvä tähdätä korkealle eli kurkottaa juuri niihin tähtiin, joihin sinä haluat ja tehdä töitä sen eteen. Tee asioita sydämestäsi – se kuuluu, näkyy ja tuntuu lopputuotteessa, olipa se sitten palvelu tai tuote. Verkostoituminen kannattaa aloittaa heti ja sitä on hyvä tehdä ihan joka paikassa. Luota omaan intuitioosi ja uskalla poistua aika ajoin mukavuusalueeltasi.

Kiinnostuitko alasta? Tutustu koulutukseen >>

Kirsi Manninen, muotoilija ja taiji-opettaja
Little Big Woman
www.littlebigwoman.fi

Alumnitoiminta

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube