Olet täällä

Uusi ominaisuus Savonian Ellibs-kirjastossa - varausjonon lukko

Uusi ominaisuus Savonian Ellibs-kirjastossa - varausjonon lukko

Voit lukita paikkasi varausjonossa ja näin ajastaa varauksen saapumista luettavaksi. Kun varaus on lukittuna, muut varaajat menevät jonossa ohi, mutta säilytät nykyisen sijaintisi jonossa. Kun vapautat lukon, sijaintisi varausjonossa alkaa taas muuttua.

Kun olet varannut kirjan, varauksen lukko asetetaan joko kirjan tietosivulta tai omasta kirjahyllystä napsauttamalla valintaruutua "Lukitse paikkani varausjonossa". Lukko vapautetaan napsauttamalla samaa valintaruutua uudelleen.

Huom! Varausjonon paikan lukitseminen pysäyttää etenemisesi varausjonossa, etkä saa kirjaa lainaan ennen kuin olet vapauttanut lukon. Älä aseta lukkoa silloin, kun haluat saada kirjan normaalisti jonottamalla ilman viivytyksiä!

Savonian Ellibs-kirjastoon pääset tästä.
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube