Olet täällä

Koekäytössä: International Index to Performing Arts Full Text (IIPA)

Savonian kirjastossa on koekäytössä toukokuun ajan Proquestin esittävien taiteitten lehtiartikkelitietokanta  International  Index to Performing Arts (IIPA).

International  Index to Performing Arts Full text sisältää hakusanat ja tiivistelmät yli 260 kansainvälisen aikakauslehden artikkeleista.  Yli 100 aikakauslehden artikkelit  löytyvät lisäksi kokotekstinä. Tällä hetkellä tietokannassa on jo 1/2 miljoonaa tietuetta, joista suurin osa on viimeisen kymmenen viime vuoden ajalta. IIPA kattaa laajasti koko taide- ja viihdealan mukaan luettuna tanssin, teatterin, näyttämötekniikan, musiikkiteatterin, sirkusesitykset, oopperan, pantomiimin, nukketeatterin, taikuriesitykset, performanssin, elokuvan, television ym.

International  Index to Performing Arts  >

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube