Olet täällä

Kiinnostava koulutus matkailualan ammattilaisille - kehitä kesämatkailutuotteita Keski-Euroopan markkinoille

Koulutus koostuu kahdesta osiosta. Matkailukohteen tuotekehitykseen keskittyvässä osiossa viet eteenpäin yritystäsi ja sen palveluita ja tuotteita. Myyntivaiheessa otat haltuun tulevaisuuden myyntikanavat, lisäät omia kansainvälisiä myyntitaitojasi, kehität tuotteidesi myynti- ja markkinointistrategian kohderyhmän mukaan ja teet myyntimatkan tai vaikka digikampanjan kohdemarkkinoille.

Tule kehittämään yrityksesi tuotteita ja palveluja, käytössäsi on kolmen ammattikorkeakoulun osaavat asiantuntijat. Koulutuksen järjestävät Savonian kanssa Karelia ja Lapin ammattikorkeakoulut.

Koulutus toteutetaan aikavälillä toukokuu 2019 – syyskuu 2020 monimuotokoulutuksena verkostomme yhteistyönä. Hakuaika 28.1.–29.3.2019.

Katso lisätietoja sivuiltamme!

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube