Olet täällä

Tietoa kesäopinnoista

Savonian nettisivuilla on kesäopintojen opetussuunnitelma.

Ilmoittautuminen kesän opintojaksoille alkaa 15.3.2018 klo 8.00 ja päättyy 30.4.2018.

 

Opintomaksut ja opintojen maksuttomuus

 

Mikäli olet summersemester.fi/kesälukukausi.fi -yhteistyöhön kuuluvan ammattikorkeakoulun opiskelija, opinnot ovat maksuttomia.

Savonian kesäopinnot ovat maksuttomia myös seuraavien oppilaitosten tutkinto-opiskelijoille:

  • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Ylä-Savon ammattiopisto, Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto, Kuopion konservatorio, Itä-Suomen yliopisto

Ilmoittautumisvahvistus

Ilmoittautuja saa sähköpostiinsa koosteen/vahvistuksen opintojaksolle ilmoittautumisesta. Tätä vahvistusta ja siinä olevia tietoja voidaan käyttää mm. kesäopintotukea haettaessa. Mikäli ilmoittautuja tarvitsee erillisen todistuksen kesäopinnoista, hänen tulee lähettää s-postilla pyyntö avoinamk@savonia.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa. Peruminen tulee tehdä linkin kautta, jonka sait ilmoittautumisen yhteydessä s-postiisi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko opintojakson tai -kokonaisuuden maksu.

Jos opintosi keskeytyvät

Mikäli opiskeluoikeuden saanut ja sen vahvistanut opiskelija keskeyttää opinnot, on siitä ilmoitettava s-postilla avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle. Laskutettuja tai maksettuja opintomaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapauksesta johtuva keskeytys, jolloin on esitettävä lääkärintodistus avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle.

Lisätietoja

Lisätietoja kesäopintoihin ilmoittautumisesta ja käytännöistä antavat avoimen amk:n yhteyshenkilöt.

 

Opintojaksojen suoritusmerkintöjen siirtyminen eri ammattikorkeakoulujen välillä

 

Kesän 2018 opintojaksojen opintosuoritukset toimitetaan kahdella eri tavalla riippuen siitä, missä ammattikorkeakoulussa opiskelet. Lue seuraava ohje huolella ja toimi sen mukaan:

Opintojaksojen suoritustietojen siirtyminen ammattikorkeakoulujen välillä

Kesälukukaudella suoritetut opinnot kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään opintojakson päätyttyä. Opettajat vievät kesälukukaudella suoritettujen opintojen suoritusmerkinnät opintorekisteriin 11.9.2018 mennessä.

Kesäopintojen suoritusten siirtymisessä eri ammattikorkeakoulujen välillä käytetään pääasiassa Puro-palvelua.  Huomioithan, että tiedonsiirrot vievät aikaa ja suorituksesi voi näkyä Puro-palvelussa muutaman päivän viiveellä.

Mikäli opiskelet korkeakoulussa, jossa Puro-palvelu ei ole käytössä, lähetämme sinulle opintorekisteriotteen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen viimeistään syyskuun 2018 lopussa.

Muille kesäopintoja opiskelleille toimitamme opintorekisteriotteen sähköpostitse syyskuun 2018 loppuun mennessä.

Mikäli tarvitset Savoniassa suorittamiesi opintojen hyväksilukemista (AHOT) varten opintojaksokuvauksen, voit tulostaa sen Savonian kesäopintojen opetussuunnitelmasta.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr